latinica  ћирилица
30/11/2021 |  12:26 ⇒ 12:29 | Аутор: РТРС

Отворене пријаве за трећу Форвард конференцију (ФОТО)

Трећа Форвард конференција биће одржана 9. и 10 децембра у Музеју савремене умјетности Републике Српске, саопштено је из Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво.
Форвард конференција - Фото: РТРС
Форвард конференцијаФото: РТРС

Сви заинтересовани који желе да присуствују трећој Форвард конференцији своје мјесто могу резервисати пријавом на званичној интернет страници конференције. Број мјеста је ограничен.

Трећа Форвард конференција ове године окупља преко 20 домаћих и регионалних експерата из области дигиталне трансформације и паметних рјешења.

На конференцији ће бити ријечи о дигитализацији јавне службе, о томе зашто свакој компанији треба дигитални начин размишљања, о људским ресурсима, истраживању и развоју као покретачима промјена и развоја дигиталних рјешења.

Теме ће бити и подршка компанијама у процесу дигиталне трансформације, као и нови начини пословања

"Учините да дигитална трансформација функционише - Улога лидера" тема је о којој ће говорити Нилс Лодер, партнер и главни консултант у компанији Квинт из Амстердама.

Прије 20 година, Нилс је дефинисао лични мото - обезбиједити за што више људи приступ врхунским ИТ услугама. Овај мото довео га је до позиције једног од водећих експерата и практичара у примјени лин принципа у информационим тегнолохијама, наводи се у саопштењу.

Предавање "Учините да дигитална трансформација функционише: Улога лидера" биће одржано 9. децембра од 12.00 часова у Музеју савремене умјетности Српске.