latinica  ћирилица
30/11/2021 |  14:02 ⇒ 14:07 | Аутор: РТРС

У Вишеграду одржана оснивачка скупштина ДЕМОС-а

У Вишеграду је данас одржана оснивачка скупштина општинског одброа ДЕМОС којој су присуствовала 22 члана општинског одбора.
Састанак ДЕМОС-а - Фото: РТРС
Састанак ДЕМОС-аФото: РТРС

- Велико ми јуе задовољство што смо у Вишеграду формирали ДЕМОС, и са овим смо завршили конституисање општинских одбора у свих 13 општина Изборне јединице девет. ДЕМОС у предстојеће изборе улази са озбиљним идејама са циљем да у овој изборној јединици освојимо једно посланичко мјесто - рекао је Слободан Шараба, члан предсједништва ДЕМОС-а.

Срђан Драшковић, члан Главног одбора ДЕМОС-а истако је да ДЕМОС партија центра, народна партија која води политику мира и разговора

- Желимо да у нашој јединици остваримо што бољи резултат, а Вишеград је сигурно мјесто које ће томе допринјети, додао је Драшковић.

Формирањем општинског одбора ДЕМОС-а у Вишеграду створиће се јака база за даље јачање и напредовање, истакнуто је на оснивачкој скупштини.

- Спремни смо за сарадњу са свим политичким партијама у Вишеграду, и радићемо све у интересу Вишеграда прије свега за бољи живот грађана ове општине, рекао је Мирко Мајсторивић, предсједник општинскохг одбора ДЕМОС-а у Вишеграду.