latinica  ћирилица
01/12/2021 |  12:11 | Аутор: РТРС

Вриједна донација за Дом "Рада Врањешевић"

У духу друштвено одговорног пословања, Сбербанк а.д. Бањалука наставља да ослушкује потребе свих категорија друштва, те на тај начин доприноси потребама локалних заједница, а овај пут приоритет су најмлађи, и то они малишани који одрастају без родитељског старања.
Донација Сбербанке (фото: Сбербанка) -
Донација Сбербанке (фото: Сбербанка)

Донација дјечијих креветаца као и других неопходних ствари за њихову свакодневницу, попут мадраца, постељине и играчака за кревеце, стигла је данас у Дом за дјецу и омладину без родитељског старања "Рада Врањешевић“"

- Ова донација је само једна у низу активности којима желимо да стварамо чврсте везе са заједницом, те да боље разумијемо њене потребе, а самим тим и допринесемо бољем и напреднијем окружењу за све нас. Дом “Рада Врањешевић“ обавља изузетно важан и племенит посао бригом и одговорношћу за сву дјецу и омладину која тамо бораве, те смо се одлучили да нашом донацијом најмлађима, учинимо боравак што угоднијим и квалитетнијим. Задовољство нам је што смо кроз ову донацију пружили помоћ у побољшању услова рада ове установе, те се надамо да ћемо успјети да измамимо осмијех малишанима који овдје борав - рекла је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанк а.д Бањалука.

Владимир Кајкут, директор Дома "Рада Врањешевић" примио је ову донацију, те овим поводом изразио захвалност Сбербанци која је дала значајан допринос овој установи.

- Донацијом дјечијих креветаца као и додатне неопходне опреме за малишане, Сбербанк а.д. Бањалука је показала да мисли на наше најмлађе, а на овај начин су омогућени бољи услови за њихов боравак у нашој установи. Овом приликом се још једанпут захваљујемо Сбербанци што је препознала наше потребе и што ћемо уз њихову подршку дјеци, уљепшати окружење у којем бораве, развијају се и напредују - изјавио је Владимир Кајкут, директор Дома за дјецу и омладину без родитељског старања "Рада Врањешевић".

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бањалука, која ће се и даље трудити да кроз овакве ангажмане пружи подршку локалним заједницама, саопштено је из ове банке.