latinica  ћирилица
02/12/2021 |  12:46 ⇒ 12:48 | Аутор: РТРС

Игокеи нови спонзорски уговор са компанијом М:тел

Кошаркаши Игокее припремају се за велики дерби против Партизана у суботу у Лакташима. Уочи овог кошаркашког спектакла Игокеа је добила подршку од компаније М:тел. Потписан је трогодишњи спонзорски уговор.
Мтел - спонзорски уговор - Фото: РТРС
Мтел - спонзорски уговорФото: РТРС

Игокеа ће на име спонзорског уговора са М:телом у наредне три године добити по 600.000 КМ.

За Александровчане ово је значајна подршка за будуће изазове.

- Потписана трогодишња сарадња, подршка и партнерство, који ће, вјерујем, бити и дужи, даће нам стабилност да можемо да се фокусирамо на више циљеве и улагања у младе таленте. Уговор предвиђа 600.000 КМ годишње, што ће нам много значити у предстојећем периоду - рекао је Игор Додик, генерални менаџер Игокее.

Он захвалио је представницима М:тела за уговор који показује да ова компанија препознаје спортске вриједности тог клуба, те његову жељу за развојем, стабилношћу, успјесима и побједама.

У компанији М:тел нису се двоумили око подршке Игокеи, клубу који је најбољи у Босни и Херцеговини и има значајну улогу у региону.

Кажу да је ово само наставак подршке спорту Републике Српске.

- Игокеа ће добити вриједну и потребну финансијску подршку да наступа у регионалним и европских такмичењима и постиже добре резултате. М:тел ће промовисати клуб који је у својој области најбољи и у својим редовима има најбољег играча АБА лиге Далибора Илића - навела је Јелена Триван, генерална директорка компаније М:тел.

Потписивање уговора са М.телом долази уочи суботњег дербија против Партизана.

У клубу приводе организационе планове за кошаркашки спектакл. Улаз за дјецу биће слободан.

И играчи Игокее с нестрпљењем ишчекују меч против црно-бијелих.

Далибор Илић, који је проглашен за играча мјесеца новембра у АБА лиги, вјерује да Игокеа може да одигра добар меч против Партизана.

Утакмица Игокеа – Партизан на програму је у суботу у 19 часова.