latinica  ћирилица
02/12/2021 |  14:59 ⇒ 15:42 | Аутор: СРНА

Регионалне музичке звијезде отварају ски-сезону на Јахорини

Скијашка сезона на Јахорини званично ће бити отворена сутра, а туристи ће и ове године имати прилику да уживају у музичком спектаклу познатих регионалних музичара, најављено је из Олимпијског центра "Јахорина".
Јахорина - Фото: СРНА
ЈахоринаФото: СРНА

На отварању сезоне, до недјеље, 5. децембра, пјеваће Харис Џиновић, Саша Матић, Милица Тодоровић и Тони Цетински.

На платоу Пољице, у специјално припремљено концертном шатору, са обезбијеђеним гријањем и климатизацијом сутра од 20.00 часова посјетиоце ће забављати Тони Цетински, а исте вечери, у Олимпијском бару биће одржан "Вип парти", на којем ће наступити Милица Тодоровић.

У суботу, 4. децембра, наступиће Харис Џиновић, док је за недјељу предвиђен наступ Саше Матића.

Из Олимпијског центра навели су да је улазнице, које су већ у продаји, за све наступе могуће купити путем веб-платформе "Купи карту" /kupikartu.ba/.

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић истакао је да је туристичка понуда за отварање нове скијашке сезоне проширена тродоневним гастро-фестивалом "Ћевап фест", који ће на платоу Пољице окупити најбоље ћевабџије из Сарајева, Бањалуке и Травника.

- Ако је судити по интересовању туриста, цијенимо да ћемо и ове године бити регионални туристички хит и да ће смјештајни капацитети бити попуњени до посљедњег мјеста, баш као што је то био случај и протекле сезоне - поручио је Љевнаић.

Сви који се одлуче за одлазак на Јахорину током отварања сезоне, биће у прилици да искористе и специјалну погодност по непоновљивим условима јер ће цијена тродневног ски-паса у овом периоду износити 65 КМ.

У нову скијашку сезону Олимпијски центар "Јахорина" улази са пет нових жичара и повећаним капацитетом од 9.500 скијаша на час.