latinica  ћирилица
03/12/2021 |  09:09 ⇒ 10:32 | Аутор: РТРС

Сбербанка подржала спортску причу рукометног аса Младена Бојиновића

Сбербанк а.д. Бањалука у мјесецу јулу ове године подржала је рукометни камп "Младен Бојиновић Дуги - Требиње 2021", који је одржан у спортском комплексу Града Сунца. Тиме је започета сарадња са овим спортским догађајем као и Младеном Бојиновићем, свјетски познатим рукометним асом.
Sberbank  подржала Рукометни камп - Фото: РТРС
Sberbank подржала Рукометни кампФото: РТРС

- Промоција догађаја који промовишу спорт и здрав живот једна је од вриједности коју Сбербанк његује, те настојимо да пружимо подршку и спортским догађајима попут рукометног кампа који је овог љета одржан у Требињу, а који предводи Младен Бојиновић Дуги, свјетски познато рукометно име. Снагу и вриједност спорта препознајемо од самог почетка нашег пословања, те нам је задовољство што смо ове године били дио ове рукометне приче, која је окупила велики број дјеце којој је овај камп сигурно био једно од најбољих спортских искустава до сада. Поносни смо на ову успјешну спортску сарадњу са господином Бојиновићем, који је јуче посјетио нашу Банку и уручио нам захвалницу у виду дреса који је израђен за потребе кампа и са потписом ове рукометне легенде. Радујемо се наставку сарадње, те се надамо да ће овај камп изњедрити нове рукометне звијезде - изјавио је ово Сандро Михајловић, члан Управе Сбербанк а.д. Бања Лука.

Програм овог кампа и тим тренера предводи прослављени рукометаш Младен Бојиновић, чије се име с поштовањем изговара у свијету рукомета.

- Сигуран сам да је наш Рукометни камп који је одржан овог љета у Требињу био врхунско искуство на почетку спортског пута младих и будућих рукометаша, те да су кроз игру, забаву и квалитетне тренинге овај спорт доживјели на посебан начин. Са посебном пажњом смо припремали програм Кампа како би сви учесници били задовољни. Велико хвала Сбербанци која је препознала значај нашег кампа те нам пружила подршку у реализацији истог -изјавио је Младен Бојиновић, приликом посјете Централи Сбербанк а.д. Бањалука.