latinica  ћирилица
03/12/2021 |  13:34 ⇒ 13:34 | Аутор: РТРС

Рафинерија уља Модрича представила своје производе на сајму "Automechanic" у Либији

Рафинерија уља Модрича представила је асортиман својих производа на недавно одржаном сајму Automechanic, у граду Мисрата у Либији, саопштено је из Рафинерије уља Модрича.
Рафинерија уља Модрича (Фото:уступљена фотографија) -
Рафинерија уља Модрича (Фото:уступљена фотографија)

На сајму аутомобилизма и пратеће опреме представљена су моторна уља за путнички и комерцијални програм, те индустријска уља произведена према посебној рецептури намијењеној за рад у условима високих температура, дакле посебно прилагођеној за тржиште Африке, наводи се у саопштењу.

Подсјећамо, ОПТИМА Група је почетком ове године први пут пласирала производе из Рафинерије уља Модрича на афричко тржиште.

- Ради се о специфичној рецептури уља која је одличан примјер производних могућности Рафинерије уља Модрича. И ради се о перспективном тржишту с обзиром да је Африка други по величини свјетски континент. Очекујемо нове успјехе и даљи раст продаје - изјавио је комерцијални директор ОПТИМА Групе Александар Иванковић.

Иванковић је додао да је стратешко опредјељење компаније ширење листе извозних тржишта на којој су Србија, Црна Гора, Сјеверна Македонија, Хрватска, Словенија, Румунија, Украјина, Грчка, Руска Федерација, Вијетнам, Бугарска, Словачка, Мађарска, Латвија и Либија.