latinica  ћирилица
05/12/2021 |  13:55 ⇒ 14:09 | Аутор: СРНА

Отмица у Гацку, ухапшена два лица

Полиција у Гацку ухапсила је два лица чији су иницијали Ђ.Ш. и Н.Б. из Требиња која су осумњичена за кривична дјела отмица и нарушавање неповредивости стана, саопштено је из Полицијске управе Требиње.
Полицијска управа Требиње - Фото: РТРС
Полицијска управа ТребињеФото: РТРС

Из полиције су навели да је лице чији су иницијали С.М. јуче пријавило Полицијској станици Гацко да су у једну кућу провалила непозната лица, око 22.30 часова, на подручју општине Гацко, гдје је тренутно боравило са лицем Б.Б.

- Непозната лица су принудила лице иницијала Б.Б. да крене са њима, а лицу чији су иницијали С.М. да крене са својим возилом иза њих и да не покушава ништа - навели су из Полицијске управе Требиње.

Одмах по примању пријаве припадници Полицијске станице Гацко предузели су све мјере и радње са циљем проналажења отмичара, те су исте ноћи у 23.00 часа у мјесту Автовац, код Гацка, зауставили возило "туран" у којем су пронашли лица Ђ.Ш, Н.Б. и Б.Б.

Лица Ђ.Ш. и Н.Б. су одмах лишена слободе.

Након комплетирања и документовања предмета од полицијских службеника Полицијске управе Требиње, лица чији су иницијали Ђ.Ш. и Н.Б. ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима отмица и нарушавање неповредивости стана бити предата у надлежност и на даље поступање Окружном тужилаштву у Требињу.