latinica  ћирилица
06/12/2021 |  11:39 ⇒ 11/12/2021 | 12:09 | Аутор: РТРС

Позовите 1411 и подржите акцију "С љубављу храбрим срцима" (ВИДЕО)

Хиљаде дјеце у Републици Српској, која немају превоз, излоловано је без стручне помоћи и подршке, а ако томе немају приступ њих развој је отежан, наводи се у видео-поруци хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима" од које ће средства ове године бити искориштена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуелним потешкоћама.
С љубављу храбрим срцима (фото: Кабинет предсједника Српске) -
С љубављу храбрим срцима (фото: Кабинет предсједника Српске)

Видео порука је објављена на Инстаграм налогу предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић под чијим се високим покровитељством традиционално 12. пут проводи хуманитарна акција "С љубављу храбрим срцима".

- Широм Српске живе наши другари којима је потребно мало више. Мало више дружења, разговора, игре и мало више помоћи. Од тога зависи њихово здравље и напредак. Без превоза, хиљаде дјеце у Српској је изоловано без стручне помоћи и подршке. Ако томе немају приступ, њихов развој је отежан и успорен. Њихов осмјех зависи од нас - наводи се у видео-поруци.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Да би се помогла набавка превозних средстава за дјецу са интелектуалним потешкоћама потребно је позвати 1411, чиме се донира једна КМ.

Као и претходних година, и у овогодшњој хуманитарној акцији партнери предсједнице Републике биће дјеца и млади умјетници из различитих дијелова Републике Српске, који ће својим умјетничким ангажманом дати допринос успјешној реализацији акције.