latinica  ћирилица
07/12/2021 |  12:41 ⇒ 12:41 | Аутор: Ројтерс

Никол Кидман и Хавијер Бардем представили филм "Being the Ricardos" (ВИДЕО)

Глумци Никол Кидман и Хавијер Бардем у понедjељак су у Лос Анђелесу представили свој најновији филм "Being the Ricardos" о холивудској икони Лусил Бол и Деси Арназ, који су глумили у класичном америчком ситкому "Волим Луси", али су били и пар ван екрана.

Сценарио за филм је написао и режирао Арон Соркин.

Током само једне седмице снимања ситкома, Болову су медији оптужили да је комуниста, а постојали су и извештаји да јој је Арназ невјеран. Такође открива и да је трудна.

Упркос томе што су пар приказали на самом дну њиховог живота, њихова кћерка Луси Арназ је веома похвалила продукцију, рекавши да Никол Кидман има „душу њене мајке“.

Филм приказује огромне кораке које је Бол направила као жена у шоу бизнису, која је водила сопствени продукцијски студио и била трудна пред камером.

- Она је једина жена у просторији, просторији испуњеној мушкарцима, са руководиоцима. Држала се присебно и поштовала је себе. Била је тако паметна у погледу тога шта функционише у комедији и шта треба да се уради у смислу поштовања публике - рекла је Болова стварна пријатељица Линда Лавин, која игра једног од писаца ситкома.