latinica  ћирилица
08/12/2021 |  10:06 ⇒ 10:47 | Аутор: РТРС

Адико банка освојила двије Best Employer Brand Awards Adria 2021 награде

Адико банка добитница је двије награде на Best Employer Brand Awards Adria 2021 које за најбољи бренд послодавца додјељује Carreer Centar, те је проглашена најбољим брендом послодавца у банкарском сектору и најбољим брендом послодавца у категорији интеграције бренда послодавца и корпоративног бренда.
Признање за Адико банку - Фото: РТРС
Признање за Адико банкуФото: РТРС

Best Employer Brand Awards Adria 2021 награде додатно наглашавају успјешну имплементацију нове комуникацијске стратегије коју је Адико банка представила у марту 2021. године и која је настала на темељу повратних информација запослених и корпоративних вриједности Адико банке.

Кроз слоган "банка за нетипичне банкаре" и различите активности које је до сада спровела, Адико банка истиче културу заједништва, подстицајно окружење, те важност личне иницијативе сваког запосленог.

- Поносни смо на освојене награде које су још једном потврдиле да се, уз квалитетне услуге, кључ наше препознатљивости налази и у аутентичности коју свједоче наши запослени - изјавила је Тања Шплајт-Браиновић, извршна директорица Управљања људским ресурсима Адико Групе.

Марина Јурић, виши експерт за ХР савјетовање Адико Групе, била је номинована за најбољег Employer Brand менаџера.

- Наш циљ био је бренд послодавца спојити са оним што Адико банка јесте, њеним вриједностима и културом, истовремено одражавајући искуства наших запослених. Вјерујемо у културу подстицања иновативних рјешења, уважавања повратних информација и његовања људских односа. Адико тим заслужује бити препознат и перципиран према свему што смо протеклих година стварали у свим земљама региона у којима смо присутни - истакла је Јурић.