latinica  ћирилица
08/12/2021 |  12:08 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

М:тел помаже РК Борац и у наредној години

Компанија М:тел и Рукометни клуб Борац потписали су данас уговор о сарадњи и спонзорству за наредну годину.
Порписивање спонзорског уговора РК Борац и М:тела - Фото: РТРС
Порписивање спонзорског уговора РК Борац и М:телаФото: РТРС

Предсједник РК Борац Игор Јовановић захвалио се компанији М:тел за наставак подршке и сарадње.

- Заиста дугујемо захвалност компанији М:тел, они су уз нас и вјерују нам. Слоган М:тела "Имате пријатеље" не гласи тако случајно, ми у овој компанији заиста имамо истинског пријатеља. Надам се да ћемо наставити да остварујемо одличне резултате на радост свих нас у клубу, М:тела, града Бањалуке и Републике Српске. Потрудићемо се да освојимо титулу, односно дуплу круну - рекао је Јовановић.

Извршни директор за маркетинг и продају М:тела Милосав Парезановић изразио је жељу да ова компанија настави сарадњу са овим спортским колективом, која, како каже, траје уназад 20-ак година.

- Рукометни клуб Борац је најуспјешнији тим у БиХ и једини са простора бивше Југославије који је освојио титулу шампиона Европе и Куп ИХФ. У посљедњих осам година направљени су велики успјеси, по пет пута освојени су трофеји у првенству и Купу БиХ, те три пута у Купу Републике Српске. Цијенимо све хуманитарне и одговорне акције које клуб чини, а ту је и улагање у млађе категорије, укидањем чланарина клуб је повећао број чланова омладинске школе. Наша компанија ће да издвоји 150.000 КМ за овај клуб за наредну годину - навео је Парезановић.