latinica  ћирилица
08/12/2021 |  15:23 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

РК Борац и М:тел потписали нови спонзорски уговор за наредну годину

Компанија М:тел и Рукометни клуб Борац М:тел потписали су нови спонзоски уговор за наредну годину у износу од 150.000 КМ, саопштено је из М:тела.
Мтел и РК Борац  (Фото:mtel) -
Мтел и РК Борац (Фото:mtel)

Сарадња дуга 20 година озваничена је на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Извршни директор за маркетинг и продају компаније М:тел Милосав Парезановић изјавио је да је "задовољство бити уз клуб који годинама биљежи успјешне резултате, освајач је важних спортских титула и друштвено је одговоран као и компанија М:тел".

- Посебно цијенимо улагање Рукометног клуба Борац м:тел у младе селекције. Укидањем чланарина повећали су бројност омладинског погона тако да је и то један од разлога зашто овај успјешни клуб има лидерску позицију. Радујемо се наставку сарадње и будућих такмичења овог бањалучког клуба који има велику традицију, како на националној тако и на европској сцени - нагласио је Парезановић.

Рукометни клуб Борац м:тел има дугогодишњу историју, и једини су клуб у БиХ који је освојио двије европске титуле, наводи се у саопштењу.

Предсједник Рукометног клуба Борац М:тел Игор Јовановић је изразио захвалност компанији М:тел што вјерује у РК Борац и на дугогодишњој сарадњи.

- Желим да нагласим да слоган компаније м:тел није случајан и да ми у компанији м:тел заиста имамо пријатеље. У Рукометном клубу Борац М:тел имамо најмлађу екипу, лидер смо у првенству и за сада иде све по плану. Надамо се да ћемо заједно испунити циљеве, да ће наши играчи показати зашто су ту и зашто су најбољи, те да ћемо на општу радост и нас у клубу, и М:тел-а, и свих који нас подржавају опет бити прваци, а надамо се и дуплој круни - рекао је Јовановић.

Сви резултати и успјех клуба дијелом су и захваљујући компанији М:тел, поручио је директор РК Борац Владимир Бранковић.

- Придружио бих се захвалници компанији м:тел на продужетку сарадње са нашим клубом и свему ономе што су урадили за нас у претходнх 20 година.То нам је још један показатељ да смо на правом путу, да м:тел у нама види правог партнера - поручио је Бранковић.

Бранковић је додао да ће се потрудити да ово повјерење оправдају.

- Показало се да је наша школа веома добра јер тренутно у тиму имамо преко 80 одсто играча из наше школе рукомета. Такође, показало се да у млађим категоријама можемо да будемо први и да будемо по томе препознатљиви. Настављамо да даље радимо што боље, да окупљамо што више млађих спортиста да промовишемо здрав живот и спорт, и не само рукомет - изјавио је Бранковић.

Свјесни значаја спорта за све сегменте друштва, из компаније м:тел су поручили да настављају са подршком спорту у оквиру друштвено одговорног дјеловања.

Поред Парезановића, Јовановића и Бранковића на конференцији за медије су присуствовали и потпредсједник клуба Ведран Шкоро и првотимац Рукометног клуба Борац М:тел Лука Кнежевић.