latinica  ћирилица
15/12/2021 |  11:52 ⇒ 12:15 | Аутор: СРНА

Подршка обудовачких малишана хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима"

Дјеца из вртића "Радост" у Обудовцу партнери су предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић у хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима", а намјера им је да умјетничким перформансом допринесу да заједничким снагама обезбиједе помоћ за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.
С љубављу храбрим срцима - Фото: СРНА
С љубављу храбрим срцимаФото: СРНА

Директор Дјечјег обданишта "Радост" из Шамца Радмила Митровић рекла је Срни да ће дјеца из њихове организационе јединице у Обудовцу учествовати тако што ће насликати разне цртеже, а имаће и друге ангажмане.

Обудовачки малишани позвали су све суграђане да овој великој акцији допринесу и тако што ће позвати број 1411 и донирати једну КМ за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

То је подршка хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима", под слоганом "Добро се добрим враћа", истакла је Митровићева.

Кампања за хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима", под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, почела је 6. децембра, а прикупљена средства биће искориштена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Активан је и "М:тел" хуманитарни број 1411 до 31. децембра.