latinica  ћирилица
16/12/2021 |  10:33 ⇒ 10:45 | Аутор: СРНА

Плесни студио у хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима"

Чланови плесног студија "Орион" са Пала подржаће плесном кореографијом хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима", која се одржава под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, да би помогли да се обезбиједи помоћ за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним потешкоћама.
Пале - чланови плесног студија "Орион" - Фото: СРНА
Пале - чланови плесног студија "Орион"Фото: СРНА

На хумаништарној акцији представиће се шест чланова плесног студија, чији је руководилац Драган Веселиновић захвалио предсједници Републике јер их је одабрала да буду партнери у веома значајној акцији.

Веселиновић је навео да је Радио-телевизија Републике Српске снимила наступ чланова "Ориона", који ће бити емитован 26. децембра, када ће бити одржано централно вече хуманитарне акције.

Он је рекао Срни да овај студио наредне године прославља 30 година рада и постојања, на шта су веома поносни.

- Током свих година освојили смо многобројне награде са великих броја такмичења, захвалнице, дипломе, као и специјалне награда за одлазак на огроман број свјетских и европских такмичења - подсјетио је Веселиновић, који је и генерални секретар Савеза модерних плесова БиХ.

Плесни студио "Орион" са Пала додијелио је плакету предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић за допринос развоју модерних плесова.

Кампања за хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима", под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, почела је 6. децембра, а прикупљена средства биће искориштена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Активан је и "М:тел" хуманитарни број 1411 до 31. децембра.