latinica  ћирилица
01/01/2022 |  18:50 ⇒ 18:52 | Аутор: СРНА

Потрага за Сплићанином који је нестао у Београду

На службеној веб страници Министарства унутрашњих послова Хрватске посвећеној несталим лицима објављена је информација о двадесетседмогодишњем Сплићанину који је нестао у Београду, гдје је отишао на дочек Нове године.
Матеј Периш (фото: nestali.gov.hr) -
Матеј Периш (фото: nestali.gov.hr)

Нестао је Матеј Периш, који је посљедњи пут виђен прије два дана у једном ноћном клубу у Београду. На себи је имао црну мајицу, траперице и црне патике с бијелим ђоном. Висок је 188 центиметара, јаче је тјелесне грађе, плаве косе и очију.

Нестанак је пријављен јуче, а информација о овом младићу објављена је на порталу "нестали.хр".

Матејева породица послала је поруку јавности да им је свака информација злата вриједна и да се јаве на број +38598432700.

Матејев отац Ненад Периш, иначе међународни ватерполо судија, рекао је да се младић није јавио родитељима и да му је искључен мобилни телефон.

- Матеј је иначе миран момак и спортиста. Дипломирани је економиста и не би сам отишао, а да се никоме не јави - рекао је отац за Нову ТВ.

Његовој породици се јавила и Амбасада Хрватске у Београду, која је у контакту с тамошњом полицијом.

Ненад Периш каже да је његов син у Београд отпутовао с пријатељима које познаје цијели живот. Они су сви дали своје исказе полицији, а провјеравају се и надзорне камере клуба.