latinica  ћирилица
09/01/2022 |  19:00 ⇒ 19:02 | Аутор: СРНА

Одузете заставе са љиљанима, евидентирана безбједносно интересантна лица

Добојска полиција санкционисала је лице из Зенице Е.Б. у чијем возилу је пронађено и одузето 30 комада ратних застава тзв. Армије БиХ, а ово лице и његов сапутник су, како наводе из полиције, безбједносно интересантна.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

Из Полицијске управе Добој Срни је речено да је лице Е.Б. санкционисно због ремећења јавног реда и мира, као и да је са њим у возилу било лице Е.Х. из Зенице, те да су оба интересантна за службу и послове безбједности.

Возило "бе-ем-ве", у којем су били и гдје су пронађене заставе са љиљанима, контролисано је на паркинг простору једне бензинске пумпе у Добоју.

Такође, полиција је у Добоју контролисала и путнички аутомобил "мерцедес" којим је управљао М.М. из Зворника са којим су била лица чији су иницијали А.Ф. из Калесије, Ф.Х. са подручја града Зворник и Ш.И. из Тузле.

Према незваничним подацима, лица Ф.Х. и А.Ф. евидентирана су у службеним евиденцијама МУП-а у вези тероризма и екстремизма, Ф.Х. је повратник са сиријског ратишта за шта је пресуђен пред Судом БиХ због кривичних дјела из области тероризма.

Срна незванично сазнаје да је у питању Фатих Хасановић.