latinica  ћирилица
10/01/2022 |  10:44 ⇒ 10:45 | Аутор: СРНА

МУП КС: Ухапшени мушкарци из Хан Пијеска, Сокоца и Источног Новог Сарајева

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево саопштено је да су ухапшена тројица мушкараца са Хан Пијеска, Сокоца и Источног Новог Сарајева због, како се наводи, "изазивања народносне, расне и вјерске мржње, раздора или нетрпељивости".
Полиција ФБиХ - Фото: РТРС
Полиција ФБиХФото: РТРС

Ханпјесачанин чији су иницијали М.С. /26/, Сокочанин Д.П. /32/ и двадесетједногодишњи Н.Т. / из Источног Новог Сарајева ухапшени су јутрос у 2.30 часова, "због сумње да су починили ово кривично дјело на штету Е.С. из Сарајева".

О свему је упознат дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, а полицијски службеници настављају рад на документовању кривичног дјела, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Жена чији су иницијали А.М. из Сарајева пријавила је синоћ у 22.45 часова да су је на Илиџи опљачкала два непозната лица тако што су од ње украли торбу са новцем и документима, а затим побјегли.

Полицијски службеници настављају рад на расвјетљавању овог кривичног дјела, идентификацији и проналаску извршилаца.

Сарајевска полиција ухапсила је јуче тројицу мушкараца чији су иницијали Е.Ц., О.Ц. и А.П., сви у Сарајеву, јер су затечени у тешкој крађи у покушају у приколици у власништву лица Е.Х.

Полицијски службеници настављају рад на документовању овог кривичног дјела.