latinica  ћирилица
10/01/2022 |  13:06 ⇒ 13:10 | Аутор: РТРС

Дан Републике честитали Марко Подрашчанин и Душко Пијетловић (ВИДЕО)

Честитку грађанима, поводом Дана Републике Српске, упутили су и одбојкаш Трентина и репрезентације Србије Марко Подрашчанин и бивши ватерполиста Србије Душко Пијетловић.
Марко Подрашчанин - Фото: РТРС
Марко ПодрашчанинФото: РТРС

- Већ пар година са репрезентацијом Србије припремамо се на Палама за велика такмичења, као што су Европска и Свјетска првенства, и свакако гостопримство и љубазност домаћина нам помаже да се осјећамо као код своје куће. Надам се да ћемо се и наредне године тамо припремати за СП зато што нам је то и до сада донијело много среће. Водим поријекло из Републике Српске, с обзиром да је мој отац из Мркоњић Града, и свакако сам поносан на то. Желим срећних 30 година постојања Републици Српској, као и грађанима срећне јануарске празнике, уз наду да нам и наредна година буде још успјешнија од ове - рекао је Подрашчанин.

Душко Пијетловић, некадашњи ватерполо репрезентативац Србије такође је упутио искрене честитке поводом Дана Републике Српске.

- Свети Архиђакон Стефан је и моја породична слава, тако да сам још поноснији. Чувајте се, будите здрави, срећни и са својим ближњима. Родитељи су ме од малих ногу учили одакле сам, ко су моји преци, поносан сам и трудим се да то пренесем и на своју дјецу. Настојим да што више времена проведем у Српској. Увијек настојим у свакој изјави да нагласим одакле сам и приближим људима која доброта влада у Српској. Драго ми је да је ватерполо репрезентација Србије имала прилику да заигра коју утакмицу у Бањалуци и види колико смо ми Срби повезан народ - нагласио је Пијетловић.

Душко Пијетловић (Фото: РТРС)