latinica  ћирилица
10/01/2022 |  14:18 ⇒ 17:23 | Аутор: РТРС

Ђоковић коначно слободан - правда и истина изашли на видјело (ВИДЕО)

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић однио је правну битку на тлу Аустралије, и очекује га учешће на првом Гренд слем турниру у сезони.

 Ђоковић је одмах по завршетку драме тренирао у Мелбурну што је потврдио и његов млађи брат Ђорђе, на конференцији за новинаре коју организује његова породица у Београду.

- Новак је слободан човјек и управо је био на тениском терену - рекао је Ђорђе.

Он је захвалио навијачима широм свијета.

- Тешко је набројати гдје све Новак није добио подршку. Правда и истина су изашли на видјело. Судија је водио случај детаљно, и показао да треба вјеровати у правду, иако је понекад болна. Најважније да је сада Новак на слободи. Он је спортиста и ништа друго га не занима - истакао је Ђорђе Ђоковић. 

Отац Новака Ђоковића, Срђан истакао је да је најбољи тенисер планете још једном показао зашто је најбољи на свијету.

- Хвала вам на безрезервној подршци Новаку и његовој породици. Новак се изборио за сав слободарски свијет, није се дао бацити на кољена. Није било лако, али Новак је ментална громада, који никада никога није повредио. Увијек је био на страни да некоме помогне, а никада одмогне. Тешко им је прихватрити да неко из тако мале земље може да буде најбољи у њиховом "буржујском спорту" - нагласио је Срђан Ђоковић.