latinica  ћирилица
11/01/2022 |  10:07 ⇒ 10:12 | Аутор: Б92

"Увод у анатомију" имаће и 19. сезону

Серија "Увод у анатомију" имаће и 19. сезону, најавио је Еј-Би-Си, чиме се наставља једна од најдуговјечнијих серија у историји америчке телевизије, "докторска" сапуница која и даље има врло високу гледаност.

- Веома сам узбуђена што ћемо имати још једну сезону, у којима ћемо наставити приче о Мередит, Бејли, Ричарду и другим љекарима у болници Греy Слоан Мемориал - рекла је ауторка серије Шонда Рајмс.

Иако та медицинска сапуница, која се снима од 2005. године, и даље има високу гледаност, глумица Елен Помпео, која глуми Мередит Греј, већ је говорила о могућем окончању серије након двије деценије.

- Покушавам све да увјерим да то мора да се заврши. Чини ми се да изгледам веома наивно кад говорим: "Како ће прича изгледати, шта ћемо испричати?" - рекла је Помпео прошлог мјесеца за Инсајдер.

Поводом нове сезоне, глумица се још није огласила.

Седамнаеста сезона серије била је посвећена борби против пандемије вируса корона, а тренутно се снима 18. сезона.

- Увод у анатомију има глобални утицај на људе који се не може занемарити - рекла је извршна продуценткиња серије Криста Верноф.

"Серија нас дира, понекад мења срца и умове широм света кроз дубоку повезаност коју људи осећају с ликовима", додала је.