latinica  ћирилица
13/01/2022 |  10:52 ⇒ 20:52 | Аутор: РТРС

Званичници Српске честитали православну Нову годину

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић пожељела је свим грађанима Српске поводом обиљежавања православне Нове године да овај празник проведу у радости, добром здрављу и породичној срећи, а Нова година да донесе стабилност и свеукупни напредак.
Република Српска (фото:@Vlada_Srpske) - Фото: Тwitter
Република Српска (фото:@Vlada_Srpske)Фото: Тwitter

- Нека је срећна и благословена 2022. година - наведено је у честитки предсједнице Републике Српске грађанима који празнују према јулијанском календару.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку поводом православне Нове године, уз жељу да 2022. буде срећна и успјешна.

- Желим да 2022. година свима донесе здравље, радост, благостање, као и личну и породичну срећу - истакао је Додик у честитки и указао на потребу очувања своје историје и традиције.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку свима у Српској и БиХ који славе православну Нову годину, са жељом да им буде срећна и успјешна.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је честитку свима који славе православну Нову годину, уз жељу да им донесе бољитак, здравље и благостање.