latinica  ћирилица
14/01/2022 |  11:45 ⇒ 11:51 | Аутор: РТРС

Саобраћајна несрећа на магистралном путу Козарска Дубица-Градишка, погинуло једно лице

Једно лице је погинуло у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Козарска Дубица-Градишка у мјесту Јошик, саопштено је из Полицијске управе Прдиједор.
Полиција Републике Српске -
Полиција Републике Српске

Из ПУ Приједор наводе да им је 14. јануара 2022. године око 03.40 часова пријављено да се на магистралном путу Козарска Дубица-Градишка у мјесту Јошик догодила саобраћајна несрећа слијетањем возила са коловоза и да је том приликом једно лице задобило тешке тјелесне повреде.

Након обавјештавања тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор на лицу мјеста извршен је увиђај.

Том приликом је утврђено да је у саобраћајној несрећи учествовало лице М.М. из Козарске Дубице управљајући возилом марке Форд које је приликом слијетања возила задобило тешке тјелесне повреде.

Лице М.М. је превезено у просторије Службе хитне помоћи Дома здравља Козарска Дубица гдје је усљед тежине повреда преминуло, наводи се у саопштењу.

Из ПУ Приједор апелују на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, да прилагоде брзину условима и стању коловоза и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци које могу утицати на психофизичку способност возача.