latinica  ћирилица
15/01/2022 |  01:09 | Аутор: ТАНЈУГ

Отац несталог младића: У ноћи нестанка Матеј звао суграђанку

Ненад Периш, отац Сплићанина несталог у Београду, потврдио је да је његов син у ноћи нестанка контактирао дјевојку из Сплита, иначе, организаторку дочека Нове године у српској престоници, али да је то био пропуштен позив.
Ненад Периш (фото: Ana Paunković) -
Ненад Периш (фото: Ana Paunković)

Матејев отац каже да је случајно срео ту дјевојку у Београду и да је с њом кратко разговарао.

Каже да је имала пропуштени позив од Матеја у ноћи његовог нестанка, али да је то било прије него је сигнал његовог мобилног угашен.

- Она ми је рекла да је те вечери Матеј покушао да ступи с њом у контакт јер је видјела да има пропуштен позив. Наиме, ја сам њу срео на улици испред сједишта београдске полиције прије десетак дана. Био је то случајан сусрет и она ми је тада кратко рекла да се она и Матеј нису чули, али да је имала његов пропуштен позив. Али, то је било прије 23 сата када је он био спојен на вај-фајв мрежу и кад је била забиљеена његова посљедња активност на Вотсапу - рекао је Ненад Периш за загребачки Јутарњи лист.

Периш је рекао да поменута дјевојка дуго познаје Матеја, као и њен брат, који, како каже, није био дио његовог друштва са којим је био у Београду.

- Вјероватно је Матеј, с обзиром на то да је она била у Београду, покушао да ступи са њом да ступи у контакт - рекао је Ненад Периш.