latinica  ћирилица
16/01/2022 |  10:39 ⇒ 20:25 | Аутор: СРНА

Вулић: Шаровићу, доста је вашег лажног патриотизма, престаните обмањивати људе

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да се српски посланици без става Нарпдне скупштине Републике Српске не враћају у заједничке институције БиХ и поручила Мирку Шаровићу да "престане да лаже и обмањује људе".

- Лажним патриотизмом и србовањем баве се Мирко Шаровић и појединци из ПДП-а и то онако како им кажу из амбасада САД-а и Енглеске. Шаровићу, срам Вас било сиједе главе. Ви сте најмање позвани да причате о патриотизму. Мирсад Вилић је Вама дао све привилегије и обезбјеђење. Ви нисте исти као сви ми остали посланици, Ви сте посебно привилеговани, а Ви знате зашто - поручила је Вулићева Шаровићу.

Да су Шаровић и појединци из ПДП-а лажне патриоте, рекла је Вулићева, показали су када су правили сцене и изазивали свађу у Народној скупштини Републике Српске, па побјегли да не би подржали вето српског члана Предсједништва Милорада Додика.

- Додик је симбол моћи за издајника какав је Шаровић. Уличарски је постати слуга под скутима страних амбасада и појединих Бошњака и уличарски и издајнички је одрећи се Дана Републике Српске, као што то ради Мирко Шаровић, који би за шачицу власти продао и Републику Српску и цијели српски народ! На срећу, па народ то види - истакла је Вулићева.