latinica  ћирилица
17/01/2022 |  08:43 ⇒ 11:57 | Аутор: sputniknews.com

Ђоковић се враћа у Београд (ВИДЕО)

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета, вратиће се у Београд послије депортације из Аустралије. Наиме, он је усликан у Дуабију како се укрцава у авион за српску престоницу који би требало да слети на аеродром Никола Тесла око 12 часова и 10 минута.
Ђоковић на аеродрому у Мелбурну (Фото: Агенције) -
Ђоковић на аеродрому у Мелбурну (Фото: Агенције)

Очекује се да би први рекет свијета у српску престоницу требало да стигне око поднева.

Постојала је дилема да ли ће Новак Ђоковић послије депортације из Аустралије гдје му је на Федералном суду одбијена жалба због укинуте визе од министра за имиграције Алекса Хока, гдје ће најбољи тенисер отићи, да ли у Шпанију или у Србију.

На крају је по слијетању неговог авиона у Дубаи послије лета дугог око 13 сати, утврђено да ће Новак доћи у његов Београд око поднева.

Новак Ђоковић се сликао са фановима која је срео на аеродрому, а нема дилеме да ће идентична ситуација бити и по повратку у Србију.

Новак није крио разочарање након што му је онемогућено учешће на Аустралијан опену гдје је требало да нападне јубиларну десету титулу, а поручио је и да се неће додатно оглашавати послије тог кратког саопштења.

Ипак, јасно је да је тада глава била врућа и да је најбољем тенисеру свијета свашта пролазило кроз главу.

Већ на аеродрому у Дуабију појавио се осмијех на лицу, па постоји реална могућност да Ђоковић промијени одлуку и да ипак каже све што мисли о тортури и незапамћеном скандалу који се догодио у Аустралији у којој је у претходних година био радо виђен гост.