latinica  ћирилица
17/01/2022 |  11:34 ⇒ 17:35 | Аутор: РТРС

Новак Ђоковић стигао у Београд; На аеродрому га дочекали фанови (ФОТО/ВИДЕО)

Авион из Дубаија, у ком се налази најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, слетио је данас у 12.16 часова на београски аеродром "Никола Тесла".

Долазак Ђоковића у Београд изазвало је велику пажњу медија, који су распоређени на двије локације испред ВИП улаза и на међународним доласцима.

Новака је на аеродрому "Никола Тесла" дочекало 30 телевизијских екипа и велики број фанова. Ђоковић није давао изјаве за медије.

Свјетски број један долази из Дубаија, након што је претходно депортован из Мелбурна због одлуке Федералног суда Аустралије да му буде укинута виза. Тако је остао без шансе да се бори за рекордну 21.

Гренд слем титулу. Ђоковић је најавио да се неће оглашавати док траје Аустралијан опен, који је почео протекле ноћи.

11.20 - У тренуцима док је свјетски број један у авиону, на лету из Дубаија за Београд, из Француске је стигла вијест да невакцинисани спортисти неће моћи да се такмиче на турнирима у тој земљи.

08.33 - Знам колико је Новак Ђоковић желио да освоји и ову титулу у Аустралији. У спорту нема гаранције, али он је био сигурно фаворит број један - рекао је за РТРС легендарни тренер Никола Пилић.