latinica  ћирилица
18/01/2022 |  16:12 ⇒ 17:40 | Аутор: СРНА

Милинковић: Говедарица брутално вријеђа Додика и Вучића

Начелник општине Гацко Огњен Милинковић изјавио је Срни да је тужно гледати Вукоту Говедарицу који халуцинира и наставља јавно да се брука, зарад зрна медијске пажње.
Огњен Милинковић (Фото: gacko-rs.info) -
Огњен Милинковић (Фото: gacko-rs.info)

- Не постоји ни једна једина изјава Милорада Додика из које би се могло закључити да српски члан Предсједништва БиХ покушава "дерогирати закључке Народне скупштине Републике Српске", како је то рекао посрнули самопроглашени предсједник Републике Српске Вукота Говедарица - истакао је Милинковић.

Он је рекао да својим инсинуацијама у вези са састанком Милорада Додика и Александра Вучића, Говедарица брутално вријеђа како српског члана Предсједништва БиХ, тако и предсједника Србије, чиме се сврстава у исти ред са најекстремнијим представницима политичког Сарајева.

- Умјесто увреда на рачун српских лидера и халуцинација у погледу предстојеће сједнице Народне скупштине Републике Српске, Говедарици би паметније било да својим страначким колегама сугерише да не остављају празне посланичке клупе кад год је на дневном реду одбрана виталних интереса Републике Српске, што је нажалост био случај у претходном периоду - рекао је Милинковић.

Он је оцијенио да је срамно бавити се политичким гатањем и гледањем у кристалну куглу, с циљем дискредитације политичких противника, нарочито у тренутку у којем су Републици Српској пријеко потребни саборност и политичко јединство.