latinica  ћирилица
18/01/2022 |  20:06 ⇒ 20:09 | Аутор: РТРС

Бојиновић за РТРС: Србија пропустила велику шансу (ВИДЕО)

Рукометаши Србије синоћ су завршили учешће на Европском шампионату. Некадашњи капитен репрезентације Србије Младен Бојиновић тешко се мири са чињеницом што Србија није прошла групну фазу.
Младен Бојиновић - Фото: РТРС
Младен БојиновићФото: РТРС

- Пропуштена је велика шанса да се проласком групне фазе Европског првенства српски рукомет издигне изнад просјека - рекао је Бојиновић за РТРС.

Легендарни рукометаш каже да је пресудан био меч против Хрватске и чини му се да се репрезентација Србије није снашла са компликованим ковид правилима.

Сумирајући учинак српске репрезентације Бојиновић хвали голмане, десна крила, пивотмене. Заказали су бекови каже Бојиновић и истиче да треба пружити шансу селектору Ђерони да и даље предводи Орлове.

Након што је Србија завршила такмичење, за Бојиновића нема дилеме за кога ће навијати у наставку Европског првенства - репрезентацију Русије коју с клупе предводи Бањалучанин Велимир Петковић.

Исланд је најпријатније изненађење Европског шампионата за некадашњег капитена Србије. Ипак, једна репрезентација се и на овом такмичењу издваја по квалитету.

Након свега што је видио Бојиновић се нада да ће "Орлови" и у будућности бити дио великих такмичења и да ће у годинама које слиједе поново доћи у ситуацију да се боре за највише домете.

Погледајте видео: