latinica  ћирилица
19/01/2022 |  11:39 ⇒ 11:54 | Аутор: СРНА

Завршила у болници након што је појела 32 ролнице сушија

Американка Данијел Шапиро превезена је у болницу након што је појела 32 ролнице сушија у оквиру изазова "Сав суши који можете појести" у вриједности од 50 долара у ресторану "Суши 85" у мјесту Маунтин вју, у Калифорнији.

Инцидент се догодио прошлог мјесеца, када је Шапиро појела превише хране, укључујући 32 ролнице сушија, и осјетила бол, објавио је данас Њујорк пост.

Она је након оброка превезена у службу хитне помоћи са јаким боловима у стомаку и дијагностикована јој је гастроезофагеална рефлуксна болест.

Шапиро је своје искуство подијелила на Тиктоку, гдје је 23. децембра објавила снимак на којем се види велика количина хране коју је појела за један оброк, а затим и њен пут у болницу гдје је примила инфузију.

Према њеним ријечима, она је са пријатељицом посјетила ресторан, а након оброка су биле толико сите да су морале да сједе у аутомобилу око 30 минута прије него што су кренуле кући.

Она је отишла код свог партнера и покушала да заспи, али се пробудила у 6.00 ујутру и осјетила да "нешто није у реду".

- Осјетила сам интензиван бол у стомаку и грудима и било ми је тешко да дубоко удахнем - рекла је Шапиро и додала да су је у болницу одвезли партнер и бака.

Шапиро је додала да јој је било потребно неколико дана да се потпуно опорави и поново осјећа нормално, али је нагласила да неће одустати од сушија након инцидента, јер јој је то и даље омиљена храна.