latinica  ћирилица
19/01/2022 |  13:15 | Аутор: Агенције

Обрадовић: Мега заслужује респект

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његов тим мора да одигра озбиљно против Меге у заосталом мечу АБА лиге.
Жељко Обрадовић - Фото: ТАНЈУГ
Жељко ОбрадовићФото: ТАНЈУГ

Свега 42 часа након завршетка утакмице против Хамбурга (102:77), кошаркаши Партизана ће играти одложену утакмицу 13. кола АБА лиге против Меге, која је на програму сутра од 17 часова у хали "Александар Николић".

Тај меч је требало да буде одигран 27. децембра, одложен је тада због проблема играча и чланова стручног штаба Меге са вирусом корона.

Пред сутрашњу утакмицу, тренер Партизана Жељко Обрадовић нагласио је да ће у тиму бити исти играчи као и против Хамбурга, јер ће капитен Раде Загорац тог дана имати контролни преглед.

- Имаћемо данас тренинг, покушати да реагујемо. Како то обично бива, трудићемо се да одрадимо најбољи могући скаутинг, да поставимо утакмицу и пробамо да играмо озбиљно. Као и сваки тим, и они заслужују респект. То су млади играчи који увијек имају велику жељу да играју, да се такмиче, да побјеђују и мислим да је то прва ствар коју морамо имати на уму, да приступ утакмици буде какав је био против Хамбурга - рекао је Обрадовић.

Центар црно-бијелих Балша Копривица каже да ће тим бити спреман за сутрашњи дуел.

- Припремићемо се за њих. Имају младу екипу, много талентованих играча, тако да ћемо за њих бити спремни. Покушаћемо да одморимо што више можемо и да припремљени дочекамо ту утакмицу - поручио је Копривица.