latinica  ћирилица
21/01/2022 |  13:52 ⇒ 14:04 | Аутор: РТРС

Меркатор и Моји брендови те награђују - извучено десет добитника

У Меркатор центру Ложионичка и Борик, извучени добитници посљедње наградне игре у 2021. под називом Меркатор и Моји брендови те награђују, Радујмо се заједно! Извучено је укупно десет добитника вриједне награде викенд боравак за двије особе на Влашићу.
Меркатор (Фото: Уступљена фотографија) -
Меркатор (Фото: Уступљена фотографија)

- Већ трећу годину за редом реализује се пројекат Моји брендови наше вриједности. Јако смо поносни на овај последњи вал The best off Моји брендови у 2021. години, који смо успјешно имплементирали у сарадњи са нашим партнером Супер картицом, као и са домаћим и регионалним брендовима. Циљ нам је да наши купци увијек осјете бенефит лојалности према нашем бренду и када су они срећни и задовољни, знамо да нам је циљ испуњен. Хвала нашим партнерима у пројекту, те купцима на подршци и прилици да заједно пружамо нове вриједности на тржишту - изјавио је Харис Омерагић, извршни директор за Традинг Меркатор БиХ.

Наградна игра Меркатор и Моји брендови те награђују! Радујмо се заједно трајала је од 15. децембра 2021. до 15. јануара 2022.

Право на учешће су имали сви купци који су у протеклих мјесец дана у Меркатору извршили куповину у износу од најмање 30 КМ и више, и који су приликом те куповине купили најмање један артикал који је на полици обиљежен ознаком "Моји брендови" користећи Пика картицу.