latinica  ћирилица
21/01/2022 |  22:30 ⇒ 22:31 | Аутор: СРНА

Могућа блокада домена АТВ-а

Хостинг провајдеру Алтернативне телевизије данас је стигло упозорење да је ова медијска кућа под санкцијама САД и да постоји велика могућност да ће јој бити блокиран домен /atvbl.com/, рекао је директор мултимедије АТВ-а Милан Шекара.
Алтернативна телевизија (ФОТО: Фејсбук) -
Алтернативна телевизија (ФОТО: Фејсбук)

Он је оцијенио да је ово "још један јалов покушај да се цензурише АТВ".

- Наравно да нисмо сједили скрштених руку. Наш тим девелопера, заједно са хостинг провајдером ради на изналажењу рјешења ове ситуације - рекао је Шекара.

Он каже да читаоци неће остати ускраћени за најновије информације из земље и свијета и да ће се наставити рад као и до сада.

Директор маркетинга и комуникација АТВ-а Дејан Ступар каже да портал већ мјесецима биљежи константан раст, у просјеку 10 одсто, додајући да САД настоје да угасе медиј који успјешно ради 25 година и то поштујући све законе земље у којој послује.

- Уз све оне бесмислене наводе да дестабилизујемо, нарушавамо територијални интегритет БиХ, да се бавимо корупцијом, организованим криминалом... И то без иједног доказа. Шта је сљедеће? Оптужиће нас и за тероризам? Свима нам треба бити јасно да Америка не значи цијели свијет, да Америка не значи цијели интернет - навео је Ступар, додајући да ће ова медијска кућа и даље остати досљедна себи.