latinica  ћирилица
24/01/2022 |  09:41 ⇒ 10:58 | Аутор: Агенције

Повратак Џонија Депа на платно

Након што му је филмска индустрија затворила врата због оптужби бивше супруге Амбер Херд за психичко и физичко злостављање, Џони Деп се враћа снимању филмова.
Џони Деп - Фото: ТАНЈУГ
Џони ДепФото: ТАНЈУГ

Глумац је због оптужби за злостављање изгубио улогу Гринделвалда у франшизи "Чудесне звијери" на захтјев продукцијске куће, а након тога било му је готово немогуће да пронађе нову улогу. Ипак, чини се да су се ствари за њега промијениле.

Како пише Холивуд репортер, Деп би требало да глуми контроверзног француског краља Луја XV у филму који режира француска редитељка Мајвен Ле Беско, а чије снимање би требало да почне овог љета.

Глумац је своју посљедњу улогу одиграо у филму "Минамата" из 2020. године, који је сам и продуцирао. Деп је тим филмом хтио да врати каријеру на прави пут, међутим то му није баш успјело.

Недавно је изашао први тизер за најновији "Фантастичне звијери: Тајне Дамблдора", у коме су обожаваоци први пут видјели Мадса Микелсена у улози Гринделвалда, кога је раније глумио Џони Деп, а многи су изразили своје незадовољство због тога што Деп више није дио франшизе.