latinica  ћирилица
24/01/2022 |  12:11 | Аутор: ТАНЈУГ

Вујасиновић није више тренер ватерполиста Новог Београда

Владимир Вујасиновић више није тренер ватерполиста Новог Београда, саопштио је данас клуб.
Ватерполо - Фото: ТАНЈУГ
ВатерполоФото: ТАНЈУГ

Како се наводи, управу клуба Вујасиновић је јуче обавијестио да због личног незадовољства оствареним резултатима и неоствареним сопственим очекивањима, подноси неопозиву оставку на мјесто првог тренера екипе.

- Желим данас да обавијестим и јавност, на исти начин на који сам то јуче урадио са управом ватерполо клуба Нови Београд, а то је да подносим неопозиву оставку на мјесто првог тренера екипе, искључиво и једино због очекивања и резултата, који прије свега, не задовољавају моје личне тренерске и спортске амбиције - рекао је Вујасиновић у саопштењу достављеном медијима.

- Као неко ко је као играч, а и као тренер, увијек имао највише спортске циљеве, не могу да будем задовољан оним што је моја екипа показала и што је у досадашњем току такмичења, на четири фронта и остварила. Желим играчима и екипи много среће у даљем току сезоне, а искрено се надам се да ће ова моја оставка успјети да их све протресе и пробуди из стања у које су упали и из ког им од срца желим, да што прије изађу. Још једном се захваљујем свим играчима и стручном штабу на сарадњи и желим им много среће и успјеха у даљем току свих такмичења - рекао је Вујасиновић.