latinica  ћирилица
24/01/2022 |  15:46 | Аутор: РТРС

Адико банка омогућила готовински кредит до 50.000 КМ, без преноса плате или пензије

Ако вам је додатна готовина потребна брзо, а помисао на банкарске процедуре вас спречава да проблем реализујете лако, Адико банка Бањалука ријешила је и ту врсту препреке. Грађани од сада, без преноса плате или пензије из друге банке, брзо и једноставно могу да аплицирају и реализују готовински кредит износа од 1.000 КМ до 50.000 КМ, са роком отплате до 10 година, наводе из Адико банке.
Адико банка - кредити - Фото: илустрација
Адико банка - кредитиФото: илустрација

- Сваки пут желимо да клијенти буду још задовољнији нашим производима и самим тим чинимо да је наша услуга увијек једноставнија и бржа. Зато смо омогућили свим грађанима да своје жеље и потребе могу да испуне без отежаних процедура преноса плате или пензије у Адико, а уколико само једном посјете најближу Адико пословницу и аплицирају за готовински кредит, по испуњењу свих услова, тражени кредитни износ биће одобрен за мање од пола сата - рекла је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Адико банци Бањалука.

Осим у најближој пословници, како кажу у Адико банци, још бржи начин реализације кредита за грађане је аплицирање за готовински кредит путем опције вебкреди (webKredit) на страници www.addiko-rs.ba.

- Аплицирање за готовински кредит на нашој страници траје мање од три минуте, а потом слиједи прелиминарно електронско одобрење кредита, након чега клијент у најближој Адико пословници потписује спремну документацију, а потом су кредитна средства на рачуну. Постојећи клијенти Адико банке који посједују апликацију Адико Мобајл (Addiko Mobile), са опцијом мКредит, такође брзо и једноставно могу да аплицирају за готовински кредит. Врло једноставни дигитални канали аплицирања за кредит итекако додатно штеде вријеме сваког заинтересованог клијента - истакла је Латиновић.

Више информација о брзом готовинском кредиту у Адико банци Бањалука, али и о свим осталим производима и услугама потражите на страници www.addiko-rs.ba, одговоре на сва питања добићете позивом Адико Контакт центра на 051/951-000, а најновије информације потражите на Фејсбук и Инстаграм страници - Адико Банк Бањалука.