latinica  ћирилица
24/01/2022 |  16:01 ⇒ 20:05 | Аутор: РТРС

Илић помаже изградњу куће за Тубоњиће (ВИДЕО)

Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић посјетио је данас породицу Тубоњић из насеља Кола, рекавши да ће помоћи изградњу темеља њихове нове куће, како би мала Милица, која пати од церебралне парализе, могла да добије своју собу.
Илић посјетио породицу Тубоњић - Фото: Facebook
Илић посјетио породицу ТубоњићФото: Facebook

- Једино овако, сви заједно без било каквих људских и политичких подјела можемо постићи резултате. Лично ћу се потрудити да помогнем овој породици - рекао је Илић.

Тубоњићи живе у трошној кући. Како би сви заједно помогли овој породици, покренута је и хуманитара акција за прикупљање средстава за изградњу нове куће.

Удружење Мозаик пријатељства покренуло је хуманитарни број 1434 за прикупљање новца за изградњу новог дома за ову породицу.

- Сада је на рачуну преко 30.000 КМ, односно путем хуманитарног броја прикупљено је толико средстава. Такође, отворен је посебан рачун за Милицу, на којем је тренутно 15.000 КМ. Дакле, до сада је укупно прикупљено више од 45.000 КМ. Вјерујем више него икада да ћемо прикупити средства да Милици, односно Тубоњићима направимо кућу - рекао је Мирослав Субашић, предсједник овог удружења.

Миличина животна прича дирнула је многе. Наша хуманост поново је на испиту. Немојмо се оглушити ни овај пут - позовимо 1434 и помозимо да Милица добије своју собу!