latinica  ћирилица
25/01/2022 |  10:37 ⇒ 13:52 | Аутор: РТРС

Додик: "Политика" 118 година хроничар свих важних дешавања

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је 118. рођендан дневном листу "Политика", истакавши да је овај дневник више од једног вијека хроничар политичких, економских, научних, културних и спортских дешавања у Србији, Републици Српској, региону и свијету.
Милорад Додик -
Милорад Додик

Додик је нагласио да је професионално и објективно информисање допринијело да овај најстарији дневни лист на Балкану постане саставни дио свих домова, те да је, упркос појави интернета и многобројних портала, задржао квалитет и читаност, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Увијек сте били на правом мјесту у право вријеме и тако успјели да информишете људе о свим значајним догађајима. Посебно желим да нагласим вашу улогу у правовременом извјештавању о дешавањима у Републици Српској и на томе смо вам веома захвални - поручио је Додик.

Он је истакао да је 118 година трајања "Политике" доказ њеног квалитета и велике читаности, што је резултат преданог и вриједног рада новинара и свих запослених.

- Желим вам све најбоље у будућности, још већу читаност и тираж, а запосленим у "Политици" желим много здравља, успјеха и среће у личном и професионалном животу - навео је Додик у честитки поводом 118. рођендана "Политике".

"Политика" је дневни лист који излази у Србији више од једног вијека. Новине је покренуо Владислав Рибникар на данашњи дан 1904. године у Београду.