latinica  ћирилица
25/01/2022 |  13:16 ⇒ 13:18 | Аутор: СРНА

Погледајте какво нас вријеме очекује наредних дана

У Републици Српској наредних дана биће промјенљиво вријеме, током дана претежно ведро уз малу облачност, а у централним и источним крајевима могућ је слаб снијег.
Зима - Фото: РТРС
ЗимаФото: РТРС

Јутро ће сутра бити топлије, током дана сунчано, уз малу до умјерену облачност. Од централних предјела до истока облачно, уз могућност слабог снијега, а у ноћи на четвртак, 27. јануар, доћи ће до наоблачења у већини предјела, саопштио је Републички хидрометеорлолошки завод.

Вјетар ће бити слаб промјенљивих смјерова, током дана углавном западни, а на југу и Динаридима слаба бура.

Максимална дневна температура ваздуха од три до осам, на југу до 10, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова, а јутарња температура од минус седам до минус два, на истоку локално до минус 10, у планинама и на висоравнима до минус 15 степени степени Целзијусових.

Наредних дана, у четвртак и петак, 27. и 28. јануара, биће облачно и суво са мразом, током дана промјенљиво облачно, уз даљи раст дневне температуре, током ноћи на петак, 28. јануара, нова облачност са запада.

Јутарња температура ваздуха у четвртак од минус седам до минус један, у вишим предјелима од минус 12, а максимална дневна од три до осам, на сјеверу и југу до 10, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.