latinica  ћирилица
25/01/2022 |  14:03 ⇒ 20:25 | Аутор: СРНА

У сриједу сунчано уз умјерену облачност и мало топлије

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност и највишу температуру од три до осам, на југу до 10 степени Целзијусових.
Сунчан зимски дан - Фото: РТРС
Сунчан зимски данФото: РТРС

Јутро ће бити суво са попуштањем мраза, али ће температура и даље бити испод нуле. На западу, југозападу и југу претежно ведро или уз малу до умјерену облачност, а у Херцеговини ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће сунчано уз малу до умјерену облачност, док ће од централних предјела на исток остати претежно облачно. Током вечери и у ноћи на четвртак биће услова за слаб снијег, а доћи ће до наоблачења у већини предјела.

Дуваће слаб вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 14, Јајце минус пет, Соколац и Бугојно минус четири, Чемерно, Мркоњић Град, Сребреница и Сарајево минус три, Фоча минус два, Гацко, Приједор и Србац минус један, Зворник, Градачац, Тузла и Зеница нула, Невесиње, Бањалука, Бијељина и Дрвар један, Билећа и Добој два, Ливно три, Бихаћ и Мостар четири, те Неум и Требиње шест степени Целзијусових.