latinica  ћирилица
26/01/2022 |  08:43 ⇒ 16:08 | Аутор: Агенције

Питер Динклиџ о наставку "Игре престоља": Са нама су ризиковали

Глумац Питер Динклиџ, који је освојио неколико награда, укључујући Еми, за тумачење лика Тириона Ланистера у серији "Игра престоља", недавно је био гост у поткасту WTF Марка Марона.
Питер Динклиџ - Фото: РТС
Питер ДинклиџФото: РТС

Говорећи о популарној ХБО-овој серији, водитељ је рекао Динклиџу да је свјестан тога колико људи воле серију (осим прошле сезоне) и Тириона.

Глумац је био тај који је истакао колико је посљедња сезона била поларизована, што је генерално приписао фановима који "не желе да се опросте од ње", прије него што је споменуо серијал "House of Dragon".

Ни Динклиџ ни било који други глумац из "Игре престоља" неће се појавити у наставку који се бави пређашњим догађајима јунака ове серије.

- Мислим да ће то бити заиста добра серија, радили су је режисер и продуцент оригинала, и мислим да ће бити добра. Али, ризиковали су у нашој серији, заправо ХБО. Преузели су огроман ризик. Био је спор почетак, али зашто то не ураде поново? Ово није ризик. То је доказана ствар која функционише - испричао је Динклиџ.

"Succession" је био примјер који је Марон користио за паметан ризик. Динклиџ је био сагласан, рекавши да му се свидјела серија.

Прва сезона "House of Dragon" од 10 епизода биће премијерно приказана у неком тренутку ове године, преноси Б92.