latinica  ћирилица
28/01/2022 |  08:13 ⇒ 13:18 | Аутор: РТРС

У акцији "Провајдер" слободе лишено лице због уцјене (ФОТО)

Полицијски службеници Управе за организовани Министарства унутрашњих послова Републике Српске, поступајући по наредби Окружног суда у Приједору, провели су оперативну акцију "Провајдер", у оквиру које је због постојања основа сумње да је извршило Кривично дјело "Уцјена" на штету Д.В. слободе лишено лице М.М из Приједора.
Акција "Провајдер" (Фото: Успупљена фотографија) -
Акција "Провајдер" (Фото: Успупљена фотографија)

- Лице М.М. је лишено слободе 27.01.2022. у вечерњим сатима, непосредно након што је преузео новац, који је захтјевао од оштећеног да би престао са даљим изношењем информација које шкоде његовој части и угледу - наведено је у саопштењу МУП-а Српске.

Фото: Уступљена фотографија

У току су претреси возила и просторија која користи осумњичено лице, те се све даље активности предузимају под надзором Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Фото: Уступљена фотографија

РТРС незванично сазнаје да је ријеч о Марку Муњизи.

- Муњиза је тражио износ од 100.000 КМ од оштећеног, а као потврду да ће му овај исплатити захтијевао прво 10.000 КМ - сазнаје РТРС незванично.

Поједини медији преносе да је ухапшен убог уцјењивања директора Инвестиционо-развојне банке Дражена Врховца.

У Управи за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у току је криминалистичка обрада над ухапшеним, након које ће бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Приједор, речено је Срни у овом тужилаштву.