latinica  ћирилица
25/02/2022 |  09:57 ⇒ 10:39 | Аутор: СРНА

ОЦ Јахорина: Јутарња и вечерња панорамска вожња сњежним табачем

Олимпијски центар "Јахорина" уврстио је у своју понуду јутарњу и вечерњу панорамску вожњу сњежним табачем "принот хаски", који је са затвореном кабином прилагођен за вожњу 10 особа.
Јахорина - Фото: СРНА
ЈахоринаФото: СРНА

Из Олимпијског центра наводе да ће посјетиоци у овој вожњи моћи да уживају у изласку и заласку сунца на овој планини.

Нови сњежни табач у 6.15 часова полази са стазе "Пољице" у панорамску вожњу планином преко Голе Јахорине.

Тура стаје на барем двије локације одакле се пружа невјероватан поглед и на којима се учесници ове активности могу фотографисати у предивном, природном амбијенту.

Вожња се наставља све до "Олимпијског бара" на врху стазе "Пољице", у којем их чека укусан доручак уз топле напитке.

Послије доручка, корисници ове вожње ће у 8.45 часова имати прилику да се први, након сњежних табача, спусте низ стазе Јахорине.

- Увијек је остављена могућност да неки од учесника ски-уранка нису скијаши, те је за њих омогућен повратак на полазну станицу `Пољице` истоименом гондолом. За божанствен поглед који ће овом приликом заувијек памтити, заиста се вриједи пробудити у цик зоре - истичу из Олимпијског центра.

Док ски-уранак представља идеалну јутарњу активност за неке од посјетилаца олимпијске планине, постоји и велики број оних који би радије уживали у заласку сунца, те је за њих организован ски-залазак који стартује у 17.00 часова са исте локације.

Скијаши и у овој панорамској вожњи имају могућност да буду први на стази, непосредно пред почетак ноћног скијања, које је у термину од 18.00 до 21.00 час, као и да се гондолом "Пољице" врате на почетак руте.

Заитересовани могу резервисати вожњу путем мејла /скипасс@оц-јахорина.com/ по цијени од 50 КМ по особи, истичу из Олимпијског центра.