latinica  ћирилица
07/04/2022 |  15:56 ⇒ 18:13 | Аутор: РТРС

Фереро повлачи из продаје у БиХ одређене Киндер производе

Компанија Фереро одлучила је да, као мјеру опреза, добровољно повуче из продаје у БиХ производ Киндер шокобонс (Kinder schoko-bons), произведен у Белгији.
Киндер шокобонс (уступљена фотографија / ferrero.com) -
Киндер шокобонс (уступљена фотографија / ferrero.com)

- Фереро сарађује са надлежним тијелима за сигурност хране због могуће повезаности с појединим пријављеним случајевима салмонеле ван територија БиХ. Иако приликом стављања Киндер производа на тржиште, ниједан производ није био позитиван на салмонелу и нисмо примили ниједну притужбу потрошача, ово схватамо врло озбиљно јер нам је заштита потрошача увијек на првом мјесту - саопштили су из компаније.

Фереро је као мјеру опреза одлучио добровољно да повуче из продаје у БиХ производ Киндер шкобонс са сљедећим лот бројевима, произведен у Белгији:

Из компаније Фереро наводе да сарађују са дистрибутером како би осигурали да наведени Киндер производи више не буду у продаји.

Сви остали Фереро производи, укључујући Киндер производе, нису обухваћени овим добровољним повлачењем из продаје.

- Ако имате неки од наведених Киндер производа, савјетујемо вам да их не конзумирате. Задржите Киндер производ и контактирајте Фереро Одјел за односе с потрошачима на мејл potrosacki-servis@ferrero.com, који ће вам радо помоћи - навели су из компаније Фереро.