latinica  ћирилица
11/04/2022 |  14:46 | Аутор: СРНА

Вулићева поручила Енглеској и САД: Санкције су одраз ваше немоћи!

Посланик СНСД-а у Представничкком дому парламента БиХ Сања Вулић поручила је Енглеској и САД да су им јадне њихове силе и моћи, истичући да су санкције одраз немоћи и непоштовања.
Сања Вулић - Фото: СРНА
Сања ВулићФото: СРНА

- Имајући у виду да ви волите само подобне Србе, нарочито оне из ПДП-а чијој дјеци сте станове обезбиједили у Лондону, не чуди зашто мрзите, презирете и не волите било кога и било шта што српством одише - нагласила је Вулићева у изјави Срни реагујући на саанкције које је Велика Британија увела српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику и предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић.

Вулићева је истакла да за земљу за коју треба виза и није нека штета немогућност путовања у њу, а ствари у британском музеју које потражују друге земље као своје благо могу се погледати и онлајн.

- Ви сте као нација фригидни, немате осјећај, нити припадност, па не разумијете шта је љубав без граница ка свом народу и Републици Српској. Ви сте за жаљење. Нису нас уништиле НАТО бомбе, неће ни ваше забране. Република Српска љепша, здравија и моћнија је од свог вашег бијеса, немоћи и злобе. Република Српска је љубав, Република Српска је вјечна! -  поручила је Вулићева.