latinica  ћирилица
16/04/2022 |  11:36 ⇒ 19/04/2022 | 13:02 | Аутор: СРНА

Шулић: Жеља грађана је очување Српске

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Денис Шулић изјавио је данас Срни да чување институција Републике Српске није ствар политике него воље и жеље грађана који живе у Српској и да политичари морају дати свој максимум за оно што су их грађани Српске бирали.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

Шулић је, поводом великог скупа који ће под слоганом "Слобода" у Бањалуци организовати Борачка организација Српске, нагласио да сви политички представници, без обзира јесу ли из власти или опозиције требају бити на истом задатку, а то је очување институција Српске и саме Републике Српске.

- Треба бити захвалан Борачкој организацији Републике Српске која окупља највећи број људи који су стварали Српску и да у овако важним тренуцима након рата Борачка организација даје свој немјерљив допринос у очувању институција Српске - рекао је Шулић

Он је навео да је слобода нешто зашто су се борци Војске Републике Српске деведесетих година прошлог вијека изборили.

- Данас је важно да ту слободу коју су створили и донијели борци Републике Српске и коју смо добили Дејтонским споразумом сачувамо и важно је да се сви грађани Српске окупе заједно око институција Републике Српске - поручио је Шулић.

Борачка организација Републике Српске организоваће у сриједу, 20. априла, у Бањалуци велики народни скуп под слоганом "Слобода" с циљем борбе за очување одлука које доносе институције Српске и које ни у којем случају не смију бити дерогиране.