latinica  ћирилица
18/04/2022 |  12:10 ⇒ 13:18 | Аутор: РТРС

Чубриловић: РТРС свједок свих историјских догађања и одлука важних за Српску

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је запосленима у Радио-телевизији Републике Српске 30 година успјешног рада, истичући да је ова медијска кућа била свједок свих историјских догађања и одлука важних за Републику Српску.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

- Желим вам да наставите да се развијате, унапређујете професионалне стандарде и да, као јавни сервис свих грађана, будете један од најважнијих информативних стубова Републике Српске - навео је Чубриловић у честитки, коју је упутио у име Народне скупштине, као оснивача, и своје име.

Он је у име Народне скупштине захвалио свима који су радили на успостављању Радио-телевизије Републике Српске у тешким временима прије 30 година и свима који су у протекле три деценије били дио јавног медијског сервиса Републике Српске.

- Желим да истакнем да је након успостављања Радио-телевизије Републике Српске, прије 30 година, најважнији догађај у развоју био коначна изградња и усељење у савремени РТВ дом у Бањалуци и техничка модернизација, чиме су запосленима омогућени најсавременији услови за рад, на шта смо посебно поносни - додао је Чубриловић.

Он је Радио-телевизији Републике Српске пожелио успјех у даљем раду и да, у складу са највишим професионалним новинарским стандардима и кодексима, настави да информише јавност о свим важним политичким, економским, социјалним, културним, научним и спортским догађајима у Републици Српској, БиХ, региону и свијету.