latinica  ћирилица
18/04/2022 |  12:50 ⇒ 14:27 | Аутор: РТРС

Вишковић: РТРС дала значајан допринос у афирмацији Српске

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у Радио телевизији Републике Српске 30 година рада, истичући да је ова медијска кућа, развијајући се заједно са Српском, дала значајан допринос у афирмацији Републике Српске, њених ставова, позиције и вриједности.
Радован Вишковић (фото: twitter.com / Vlada_Srpske) -
Радован Вишковић (фото: twitter.com / Vlada_Srpske)

Вишковић је истакао да је током 30 година рада и постојања РТРС информишући грађане објективно и правовремено, градила и оправдала статус кредибилног јавног сервиса, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.

Он је изразио захвалност РТРС-у што је и у веома изазовним временима, професионално и досљедно информисао грађане о најважнијим догађајима из Републике Српске, БиХ, региона и свијета.

- Увјерен сам да ћемо и у наредном периоду наставити добру и успјешну сарадњу, на добробит грађана Републике Српске. Желим Вам много успјеха у будућем раду и увјерен сам да ћете и у наредном периоду наставити са модернизацијом и професионалним радом - навео је Вишковић у честитки, коју је упутио у име Владе Републике Српске и своје име.