latinica  ћирилица
18/04/2022 |  14:07 ⇒ 14:24 | Аутор: РТРС

Додик: РТРС респектабилна и модерна медијска кућа

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је генералном директору Радио-телевизије Републике Српске Дијани Миланковић, уредницима, новинарима и свим запосленим у овој медијској кући велики јубилеј - 30 година постојања и рада са жељом да наставе развој јавног сервиса на професионалан и одговоран начин, руководећи се принципима истинитог и објективног новинарства.
Милорад Додик (Фото: Танјуг) - Фото: ТАНЈУГ
Милорад Додик (Фото: Танјуг)Фото: ТАНЈУГ

Додик је нагласио да развојни пут РТРС није био нимало лак и једноставан, јер је настала у веома тешким и изазовним временима, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Данас, 30 година касније, РТРС је респектабилна и модерна медијска кућа која на објективан начин информише јавност о свим важним темама, поштујући високе стандарде струке. Желим вам да и у наредном периоду будете тачни, објективни и актуелни, да наставите свој рад у интересу јавности и за добробит Републике Српске и свих њених грађана - истакао је Додик.

Српски члан Предсједништва пожелио је свим запосленим у РТРС здравље, срећу и успјех у приватном и професионалном животу.