latinica  ћирилица
18/04/2022 |  15:16 ⇒ 20:53 | Аутор: РТРС

Кустурић: РТРС оправдао улогу јавног сервиса којем грађани вјерују

Директор Фонда здравственог осигурања Републике Српске Дејан Кустурић упутио је честитку Радио-телевизији Републике Српске поводом 30 година од оснивања РТРС-а.
Дејан Кустурић - Фото: СРНА
Дејан КустурићФото: СРНА

- Захваљујући професионалном раду протекле три деценије оправдали сте улогу кредибилног јавног сервиса, којем грађани вјерују. Посебно истичемо значај РТРС-а у протеклом турбулентном времену, праћеном поплавама, пандемијом и другим изазовима, а и на те задатке сте успјешно одговорили и били први избор грађана - навео је Кустурић у честитки.

Кустурић је у своје име и име Фонда здравственог осигурања захвалио РТРС-у на доприносу афирмацији Републике Српске.

- Захваљујемо вам јер свакодневно доприносите афирмацији Републике Српске и свједочите њеном континуираном развоју, укључујући и развој здравственог система. Наиме, РТРС је међу нашим најважнијим партнерима у правовременом и објективном информисању грађана. Позивамо вас да нам у томе и даље будете партнер, и то не само када је у питању извјештавање о активностима које спроводи ФЗО и новинама у правима осигураника, већ и када су у питању критике, јер нам тиме помажете да градимо још бољи здравствени систем - навео је он.

Кустурић је пожелио РТРС-у да остане медијски стуб Републике Српске, који према највишим новинарским и етичким начелима информише јавност о свим важним темама, те да настави да доприноси друштвеном развоју и промовише истинске вриједности.

Радио-телевизија Републике Српске сутра ће обиљежити 30 година рада.